de vakantie is bijna om! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu de vakantie is bijna om! - Reisverslag uit Durban, Zuid-Afrika van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu

de vakantie is bijna om!

Door: catharina

Blijf op de hoogte en volg catharina

06 Januari 2007 | Zuid-Afrika, Durban

hallo allemaal. Als eerste een gelukkig nieuwjaar gewenst voor iedereen. Ik hoop dat jullie een goede jaarwisseling hebben gehad, en Gods zegen voor 2007!
Met mij gaat het goed, dat wil ik ff heel snel laten weten. De vakantie was heerlijk, en is nog steeds heerlijk.
Ik Cape Town hebben we lekker 1.5 week gezeten. Eerste een week bij een vriend van de nicht van mijn neef. Was erg gezellig, heerlijke relaxte gast. En daarna een halve week bij de vriendin van Unathi. Was ook lekker, super lieve ouders. Die vriendin is daarna ook een weekje met ons meegegaan op vakantie. De eerste nacht hebben we geslapen, een paar meter van het strand in een trein. Was heerlijk. Je moet dus ff bedenken dat we met 4 personen in een 4 persoons auto zaten, met alle bagage. Niet alleen kleding, maar ook tent, slaapzakken, gasfles, borden en alle andere zooi die je nodig hebt voor vakantie. Erg vol in de auto dus. Maar Joanne kan goed pakken, dus er was nog plek om te zitten onder de spullen.
Kerst hebben we doorgebracht op een paarden ranch, het paard rijden was alleen idioot duur dus hebben we niet gedaan. Maar goed, wel een kerst dinner op het strand gedaan en dat was heerlijk.
Oud en Nieuw hebben we doorgebracht in de Transkei, de meest niet ontwikkelde area van zuid-Afrika. Op de heenweg heb ik de goede weg gereden, en de slechte weg geslapen. Maar op de terugweg heb ik de slechte weg gereden, en ik kon me niet voorstellen, dat ik heb kunnen slapen met al die gaten, dieren en andere dingen op de weg die daar niet horen. Maar goed. Twas een heerlijk Oud en Nieuw, super veel wind, dus de rots-duik werd hem niet. Maar het was goed georganiseerd door de Back Packers, en de mensen erg gaaf. Dinsdag zijn we doorgereden naar een andere leuke backpackers, waar we woensdag met 3 jongens lekker zijn wezen hiken (eigenlijk wandelen) en daarna gewoon naar een soort band optreden. S'avonds heerlijk gepoeld, Olaf, je hebt het me toch geleerd. Ik won veel spelletjes, maar dat was meer de reden van mijn partner, hij schoot de ballen erin, en hij zei dat ik hem dit geluk gaf; doe ik toch nog iets voor het spel.
Maar goed, daarna 2 dagen in een andere heerlijke backpackers. Waar ik gister verschikkelijk verbrand ben, tvalt nog wel mee. En ohja... kzou het bijna vergeten, en gered door 4 life guards. Hahahaha.... tscheen redelijk onveilig te zijn waar ik was. en toen ik terug kwam op het strand was ik beroemd, iedereen "are you okay" "jah, I think so?!".
Maar goed, ik zit nu dus in Durban. Tis verschikkelijk warm (geweest) vooral vannochtend. Gingen we wandelen, en het zou wel redelijk bossig zijn, totdat we niet meer de goede route liepen. Ach twas lekker, en het zwembad in de backpackers waar we nu zitten, dubbel zo lekker hahahha.
Okay, dat was het weer. Jullie weten dat ik nog leef. Als jullie mij willen laten weten of jullie nog leven, vind ik leuk om te weten, maar ik lees niet heel vaak mijn mail de komende 2 weken. Dan ben ik nl terug!
doei doei dikke knuffel van mij

• 06 Januari 2007 - 16:01

Mw Koster:

Ha die Catharina,
    Toch nog bericht van jou. Fijn dat je zo geniet. Wees wel voorzichtig, we zien je graag weer gezond terug. Geniet het en goede reis!

• 06 Januari 2007 - 21:35

Dick:

Hey leuk nog ff wat van je te horen. zat vandaag te denken laat ze nog wat van zich horen of staat ze ineens voor me in de kerk :D
    We hebben vandaag goed begin gehad was leuk lekker bijpraten met mensen die je anders neit zoveel ziet.

groeten Dick, en tot over 2 week -1 dag dan maar :D

• 06 Januari 2007 - 21:50

Albert-Jan:

hey, de beste wensen voor 2007 en een leuke vakantie toegewenst vanuit Laag-Zuthem!

• 07 Januari 2007 - 17:25

Hey:

Gaan flink stappen he als je terug bent?!? ;-)
    Ik leef nog! ;-)
    Greetz

• 08 Januari 2007 - 08:03

He Meissie,:

Leuk om nog ff een berichtje van je te lezen! Fijn dat je het goed maakt!
    Hier met 67 jongeren geschaatsd, wat erg gezellig was en ook Goed begin, daar waren 90 jongeren! Dat was dus echt een goed begin!
    Zie er nu wel naar uit hoor dat je terug komt, maar geniet nog wel van je laatste tijd daar, daarna heb je weer genoeg tijd in NL! Knuf, Marije

• 08 Januari 2007 - 14:49

Wies:

Hey Catharina.

Ik verheug me er op als je weer komt. En ik ben benieuwd naar je verhalen. Sterkte bij de laaste dingtjes.

Groetjes van Wies.

• 08 Januari 2007 - 19:42

Pa:

Zo meisje ,fijn nog even een bericht vanje te krijgen.Hier ook bezig om alles klaar te krijgen.Vrijdag doen we iedereen de groeten van je,en dan tellen we vlug door naar volgende week vrijdag.Houd je nog even haaks groeten,Paps

• 08 Januari 2007 - 19:48

B. B.: