terug - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu terug - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu

terug

Door: catharina

Blijf op de hoogte en volg catharina

06 Februari 2007 | Nederland, Zalk

hallo allemaal.
Nou ik ben weer terug, zoals de meesten van jullie weten.
dit is dus het laatste stukje waarin ik iedereen van jullie wil bedanken voor het lezen van mijn site, bekijken van foto's, plaatsen van berichten en anders gewoon aan me denken en voor me bidden. Het deed me goed om te weten toen ik in het verre S.A. was dat er hier ook mensen zijn die aan me denken. Ik ben nu dus weer helemaal terug, lekker weer bij m'n paps en mams onder hun goeie verzorging :-), gewend aan het kouwe weer, wat overigens niet veel moeite heeft gekost. Kvind het alleen jammer om m'n lekkere bruine kleurtje te zien verdwijnen.
Ik heb heerlijke herinneringen aan S.A. en als jullie die willen delen, je bent altijd welkom om gezellig foto's te komen kijken. kheb 3 cd's dus dat zal geen probleem worden!
mensen het beste en voor het laatst een dikke knuffel van mij

• 06 Februari 2007 - 14:21

S.A.:

Ik mis je, wanneer kom je terug in S.A. ?

• 06 Februari 2007 - 14:21

Geintje:

Ik mis je helemaal niet :P

• 06 Februari 2007 - 15:36

Boukje:

Fijn dat je weer thuis bent! Ik heb net alle foto's even bekeken, leuk!
    Tot ziens!

• 06 Februari 2007 - 17:31

Marije:

Tja, gelijk weer thuis, de boel op stelten zetten door rare kleren aan te trekken! hi, spreek je wel weer!
    Gr Marije

• 06 Februari 2007 - 19:49

CK:

Dus tóch nog een einde aan al die verhalen? ;-)

• 07 Februari 2007 - 14:44

Heleen:

Heej catrientje..je bent er weer!!!volgens anderen al meer dan een week maar ik heb je helemaal nog niet gezien!!!ik ben benieuwd naar je verhalen en ervaringen!
    tot gauw!

liefs, Heleen

• 08 Februari 2007 - 07:14

Cathy's Pa:

toch wel jammer dat ik nu niet meer zomaar openlijk in het leven van mijn dochter kan meekijken.Maar het hier je soms ,zo af en toe nog eens tegenkomen maakt veel goed.Ook de reactie's van de velen die om ons heen staan hebben mij veel goed gedaan,iedereen bedankt.Cathy's pa