nog een kleine anderhalve week - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu nog een kleine anderhalve week - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu

nog een kleine anderhalve week

Door: catharina

Blijf op de hoogte en volg catharina

03 April 2006 | Nederland, Zalk

Hallo lieve mensen,
nog anderhalve week en dan is het zover. Dan hoop ik te vertrekken naar Zuid-Afrika.
Ik heb ondertussen mijn stage afgerond. En daar ook afscheid gehad. Ook bijzonder om daar na een periode van 1.5 jaar stage waarin ik veel plezier heb gehad en veel geleerd heb weg te gaan.
Ook andere afscheidsfeestjes worden ondertussen gehouden.
Afgelopen vrijdag zijn Joanne en ik samen naar Den Haag geweest om de papieren te brengen om een visum te krijgen. Het was een beetje laat, maar als het goed is kan Joanne aankomende vrijdag onze paspoorten met visumstempels ophalen.
Nou dat waren de laatste ontwikkelingen. Af te toe best moeilijk om zo lang weg te gaan, maar ik weet dat God met mij meegaat. En ik ervaar daar nu ook al veel kracht van, en ik wil jullie ook vragen om voor mij te bidden!
tot de volgende x mijn berichtje, die schrijf ik waarschijnlijk terwijl ik lekker de zon in kijk en in Zuid-Afrika zit!! mmm

• 03 April 2006 - 18:04

Dick:

niet teveel in de zon kijken anders zie niet wat je typt

• 03 April 2006 - 18:08

Albert Meijer:

Hey Catharina,

Leuk om op de hoogte te worden gehouden betreffende zo'n SPH-er (voor mij ex klasgenoot) die zichzelf de uitdaging aansmeert het in Zuid Afrika te zoeken... leuk!

Ik zal je log lezen en ben benieuwd naar je avonturen!

Goede anderhalve week in Nederland nog en de groetjes aan Joanne!

• 03 April 2006 - 18:28

Albert Meijer:

Hey Catharina,

Ik zal je log lezen en ben benieuwd naar je avonturen!

Goede anderhalve week in Nederland nog en de groetjes aan Joanne!

• 03 April 2006 - 18:34

Mieneke:

succes meiss en als je nog iets wil weten; mail maar

• 03 April 2006 - 18:40

H.Meems:

Sterkte Catharina met de laatste voorbereidingen en groetjes uit Zuidwolde

• 03 April 2006 - 19:16

Wynold Otto:

Lieve Catje.

Nu nog de laatste voorbereidingen. Ik zal met je meeleven en ben in gedachten bij je! Gods zegen. Groetjes Wynold (Utrecht)

• 03 April 2006 - 19:16

E. Korevaar:

Leuke site, wil je mijn e-mail wel wijzigen:

e.korvaar@lycos.nl

Groet,
    Korevaar

• 03 April 2006 - 19:21

Jacqueline Jansen:

hoi catrien

Leuk joh dat je gaat veel succes in zuid afrika en maak je niet druk is een geweldige ervaring hou me op de hoogte met je site

groetjes jacqueline

• 03 April 2006 - 19:22

Mootje:

Het meis,

Ik kan er niet echt aan wennen, dat je weg gaat. Ben blij dat je deze site heb gemaakt, zo kunnen we allemaal toch een beetje meegenieten.

Ik hoop dat je daar een onwijs gave tijd zal beleven, en dat dat je met een goed tevreden zicht weer over 10 maandjes terug komt!

Liefs MO

• 03 April 2006 - 20:21

Lev:

Heey zussy,
    Tja, m'n zusje naar Z-Afrika, kvind het wel knap hoor. kZal flink met je meeleven, je een beetje in de gaten houden vanuit het straks verre Nederland. Gelukkig in de wetenschap dat ik dat niet alleen hoef te doen: Er is Iemand die altijd bij je zal zijn! Succes met de verdere voorbereidingen hoor

• 04 April 2006 - 09:45

Corneel:

Hee, leuk om weer eens wat van de ontwikkelingen te horen! En helemaal mooi dat het ook allemaal wel goed gaat! En kommaarop met het afscheidsfeest! ;-)

Succes ermee!! Groeten

• 04 April 2006 - 11:37

Berlinde:

alvast heel veel plezier, en ga er van genieten!!
    ben benieuwd naar je volgende verslagje als je er zit!!

xx berlinde

• 04 April 2006 - 11:39

Lucindy:

he meid
    heel veel plezier daar in Zuid-Afrika en geniet lekker van de zon.

heel veel liefs lucindy

• 04 April 2006 - 12:29

Pa:

zo stiekem weer een stukje opde mail gezet?Heb je er wel aan gedacht dat je vader en moeder ook alles mee lezen?We laten je met pijn in het hart gaan maar weten je wel in Gods vader hand. Veel sterkte bij het afscheid nemen voor jou en voor ons

• 04 April 2006 - 12:49

Paula:

hoi Catharina

leuk dat je na Afrika gaat.hoe lan ga je? het zal daar best warm zijn me ouders zijn er ook geweest en die hadden er 37 graden.

uit kijken voor die Apen die lopen er los -Grijns

groeten paula

• 04 April 2006 - 13:13

Marije:

Ha Meissie,
    Tja, een tijd van afschied nemen! Heel veel succes Kat deze tijd en geniet van alles. Jammer genoeg kan ik niet op een afscheidsfeestje van je komen, maar daarom wens ik je wel een hele goede reis! Wel tof dat ik je niet zolang geleden nog gezien heb hier! Veel liefs en ga met God.
    Gr Marije Koster vanuit Sibiu roemenie

• 04 April 2006 - 13:55

Jeroen:

Nou,
    succes met de laatste voorbereidingen! Ik zal je berichtgeving blijven volgen,

grz,
    jeroen

• 04 April 2006 - 13:57

Miena:

eeey lieve zus

kvind het egt jmmr dat je weg gaat:( kga je egt giga missen...

kusj kusj

je zus(je)

• 04 April 2006 - 15:09

Bart Vanuit Oxford:

He meis,
    veel plezier daar in Afrika!!! Helaas geen afscheid feestje voor mij, maar ik zie je snel weer! Enjoy! ik zal aan je denken als je jezelf vermaakt daaro in Afrika
    Kus

• 04 April 2006 - 15:18

Elisabeth:

Hey catharina, heel veel succes, en ook heel veel plezier daar! Je kan daar vast heel veel betekenen!

• 05 April 2006 - 08:11

Henrieke Heres:

Hé Catharina,

Een hele fijne tijd daar in Zuid Afrika!

Ik zal je belevenissen
    blijven volgen.

groetjes Henrieke

Grtz Henrieke

• 07 April 2006 - 17:35

Keesjuh:

:P zal ik ook maar is wat sturen, je zat telkens zo te zeuren:P vooruit, voor deze 1ne keer dan maar weer. wel jammer dat je gaat... als je je w8woord van je com nou ff geeft:P kunnen we lekker ranken:P

groetjes

• 10 April 2006 - 18:09

Boukje:

Nog een paar daagjes, dan ga je naar Zuid Afrika!
    Een heel raar idee! Ik wens je alle goeds voor de komende tijd en tot over tien maand!!
    Liefs

• 11 April 2006 - 19:23

Albert-Jan:

hey Catharina,

bijdeze heel veel succes met je project in Zuid-Afrika. geniet maar lekker van het mooie weer en de natuur, dat heb je wel verdient!

gr AJ

• 12 April 2006 - 07:17

Familie Nieswaag:

veel succes nog en wij hopen dat je lekker bruin terug komt en er veel van geleert zult hebben!!! groetjes Gerdien, Berdineke,Theo, Jos en Klary

• 12 April 2006 - 17:58

Ann:

Succes met je project in Afrika!!!

xxx Anneke xxx