aangekomen - Reisverslag uit Peking, China van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu aangekomen - Reisverslag uit Peking, China van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu

aangekomen

Door: catharina

Blijf op de hoogte en volg catharina

23 Januari 2008 | China, Peking

Dag dag allemaal,
We zijn in Hong Kong hoor! Helemaal levend, we hadden een uurtje vertraging, en ook mijn tas had een dag vertraging. We zijn rond 9uur op het vliegtuig daar lekker koffie gedronken, eerste gezocht naar en pinautomaat en rond 11 uur in de backpackers aangekomen.
Was wel balen dat m'n tas vertraging had, khad echt zin om weer al m'n spulletjes te hebben, maar gelukkig zat er ook een tshirt in m'n handbagage, dus dat was een meevaller. Voor de rest was die 7 uur verschil wel een beetje vervelend. Maria had in het vliegtuig niet geslapen, en ik een uurtje ofzo... dus waren we erg moe. Maar de eerste nacht was er 1 van 11 uur, dus we zijn nu alweer bijna bij!
Tis in Hong Kong ongeveer 20 graden, dus das lekker. We zitten midden in de drukke winkelstraat van Hong Kong vlak bij de haven, daar zijn we vannochtend geweest. Iedereen kan hier engels, dus qua taalbarriere valt het allemaal nog mee!

Nou wat moet ik nog meer vertellen? Dat ik het leuk vind dat er zoveel mensen me nog een fijne reis hebben gewenst en daarna dat mensen via de mail vroegen of ik een fijne reis had gehad! Nou allebei is dus goed gekomen!!!!

ik hoop dat alles ook goed is daar! Maar dat zal vast! de groetjes!

Het rekeningnummer waarom je financiele steun gestort kan worden is 7293807, op naam van A. Boxhoorn te Zalk. wil je dan in het onderwerp duidelijk maken dat het voor mij is.

Catharina

• 23 Januari 2008 - 05:51

Leo, Bianca, Damian:

Hey meid,

Fijn dat jullie goed aan zijn gekomen.
    Heel veel succes met jullie werk!!
    Enne ook een beetje genieten he!

Leo, Bianca en Damian

• 23 Januari 2008 - 05:53

Maria:

Wow vet leuk catharina! Leuke foto, Uhum. Lekker duf ofnietan?
    xxx

• 23 Januari 2008 - 07:00

Klazien:

Heej!

Leuk dat je me hebt toegevoegd voor deze berichtjes! En nu al in China...snel gegaan of niet! Ik ga je volgen!
    Succes met je werk daar, geniet ervan!

Groetjes Klazien

• 23 Januari 2008 - 07:08

Els Sluiter:

Hai Cat

Fijn te horen dat jullie goed zijn aangekomen,geniet en maakt er wat moois van.Ik lees later nog over jullie belevenissen.Groetjes Els

• 23 Januari 2008 - 08:31

Jeroen Willemsen:

heey Catherina!

succes met je werk! (wat een reizen zeg;) avonturier geworden?)

grz,
    jeroen

• 23 Januari 2008 - 08:41

Brigit:

hoi, we zijn te laat met belln! Pim had je thuis nog willen bellen maar je zit al in verwegiestan! Wat gaat de tijd snel.
    Heel veel plezier en een heeeeeeeeeeele dikke kus en knuffel van PimXXX

• 23 Januari 2008 - 08:51

Titia De Haan:

Wat doet die kreeft daar in de gootsteen, lopen die daar los rond?

Het Chinees eten daar schijnt wel wat anders te zijn dan de Chinees in Holland.

Groeten,
    Titia

• 23 Januari 2008 - 10:29

Catyspa:

Zo als ik al eerder gezegd heb, hoe verder weg hoe meer je weet wat je uitvoert.In ieder geval ben ik blij met ieder goed bericht.
    Groetjes Papa

• 23 Januari 2008 - 10:55

Ronald:

Hongkong, ja daar zullen ze wel Engels kunnen jah :p ;)
    Zal toch nog maar niet stoppen met je chinees oefenen :p
    Mooi dat je een goede reis hebt gehad! Al wezen shoppen? Zal wel goedkoop zijn daar :p
    Pas op voor de draak!

Ronald

• 23 Januari 2008 - 11:02

Rianne:

Ha Maria en Catharina!
    Jullie zijn veilig aangekomen...gelukkig! Een hele reis lijkt me! Ik hoop jullie te blijven volgen via deze site... Heel veel succes en plezier!
    Liefs Rianne

• 23 Januari 2008 - 11:46

Elze:

Mooi dat jullie veilig zijn aangekomen! Ik wens je een hele goede tijd toe! En eh, succes met het chinees...

Elze

• 23 Januari 2008 - 12:51

Team Medical:

Haai,

Wat fijn om te lezen dat je goed bent aangekomen. Hou ons op de hoogte van al je belevenissen, we zijn enorm nieuwsgierig. En verder helemaal niet jaloers ofzo hoor...;)

Bjorn, Alina, Anika en Herke

• 23 Januari 2008 - 12:57

Lianne:

Heeej meid!

Super dat je veilig aan gekomen bent!
    Heerlijk dat het nu daar zulk mooi weer is... Hier regent het namelijk op dit moment... K ben jaloers hoor!!
    Heel erg veel plezier en succes!

Groetjes, Lianne!

• 23 Januari 2008 - 13:13

Mama:

Leuk om iets van jullie te horen. Goed dat jullie eindelijk eens goed hebben kunnen slapen. Succes met jullie visum aanvragen. Groeten, mama

• 23 Januari 2008 - 13:52

Marije,:

He Katje,
    Heel fijn om te weten dat alles is goed gegaan en jullie nu veilig en wel in Hong Kong zitten!! Heb nog veel aan jullie gedacht en fijn om nu ff te lezen hoe en wat! en gelijk al foto's erbij! Helemaal relaxt...
    Meiden, geniet daar, lekker sfeer proeven en wennen. Ik zal hier rustig verder werken,hihi, met veel plezier hoor!

Gr Marije

• 23 Januari 2008 - 14:00

Rienk:

hee catje

Fijn dat je een goede reis hebt gehad!
    Ziet er allemaal leuk uit daar! Ben benieuwd naar je verdere avonturen voor de komende tijd!

groeten
    Rienk

• 23 Januari 2008 - 14:01

Karlien:

Hee Cath,,

Mooi dat jullie goed zijn aangekomen..
    Geniet van je tijd daaro ;)
    voor je t weet ben je weer terug :)

Niet teveel chinees eten :P

x

• 23 Januari 2008 - 14:21

Nienke:

Fijn dat je veilig aangekomen bent. Begrijpen ze je, als je chinees probeert te praten? Heel veel plezier daar.
    Groetjes, Nienke

• 23 Januari 2008 - 19:50

Jaap:

Yoho yoho,

Aansluitend bij de rest van de reacties: "fijn dat je aangekomen bent!" ;-)
    En nu zeker je visum aanvragen??

Sterkte met alles...

• 23 Januari 2008 - 20:32

Willieej:

eey lieve zus!!

tjongen iedereen heeft al een reactie geplaatst!! ik helemaal als laatste, maar.. de laatste zullen de eersten zijn;) maar goed, jammer dat ik vanmiddag niet thuis wass.. khad graag ff met je willen bellen!! maajah.. niets aan te doen he!! je bent nog lang genoeg weg om een keertje te bellen;) eey meid, ik ga eens kijken of je nog mailtjes hebt gehad;)
    doej doej dikke kus&knuffel van je zusje

• 23 Januari 2008 - 21:21

Oom Roel:

Leuk wat van je te zien en te lezen. We wensen je een goede tijd in China. Het ga jullie goed onder de zegen van de Here.

• 23 Januari 2008 - 22:21

Iemkje:

Hai Catharina,
    fijn dat jullie goed aangekomen zijn!
    Heel veel plezier en sterkte daar!

Groetjes, Martin en Iemkje

• 24 Januari 2008 - 11:40

Corneel:

Helemaal levend en wel zelfs! Gelukkig maar. Heel veel plezier daar en geniet van dit relaxte begin in Hongkong. Niet te veel de beest uit hangen daar hè:-P!
    Alvast een goede vlucht naar Guiyang.
    Groeten!

• 24 Januari 2008 - 12:10

Fam. De Hoop Hihi:

Hey meid,

Gaaf hoor dat je nu daar weer bent. Fijn dat je reis goed is gegaan. Geniet ervan en heel veel succes met al je bezigheden daar. Ik ben benieuwd naar al je verhalen...

Gr Bram en Stien.

• 24 Januari 2008 - 17:37

Klaas Henk:

hallo dames,

Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Heel veel succes en we zijn benieuwd naar jullie belevenissen

groeten,

Klaas Henk en de rest van de fam aan het Haarspit

• 24 Januari 2008 - 20:38

Elisabeth, Boe :

Hey Cath! fijn dat jullie zijn aangekomen en dat alles goed is! Echt leuk om ook een paar plaatjes erbij te zien. Nou, wij hebben morgen stuudver. en we gaan je missen! Maar heel goed om zo met je mee te leven en van je te horen!

liefs!!

• 25 Januari 2008 - 00:59

Mo:

Hey, Hier eindelijk een berichtje van mij, ik lees al je verhalen, en je mailtjes, maar vergeet, of of heb geen tijd om te antwoorden! Ik wens je veel plezier in Hong kong, Hoop dat je een leuke tijd tegemoet gaat, maar dat zal je wel lukken!Dikke kus mo

• 25 Januari 2008 - 08:10

Fam Brinkman:

Hoi Catharina,

Fijn dat je goed bent aangekomen en veel plezier daar voordat het echte werk begint!

Gr. Daan en Anita en kids

• 25 Januari 2008 - 08:13

Gerdien:

hejhej

veel succes in hong kong. en natuurlijk veel plezier.

groetjes namens de familie nieswaag en mij natuurlijk

liefs gerdien

• 26 Januari 2008 - 12:05

Pol Form L'Escala!:

Hi sweety!!! Alles goed?? I'm so happy to know news by you. I hope you're ok. I'm fine, studying and work too.
    We passed a nice moments in l'Escala, I'll never forgot it.
    Dikke kus Cath!!!!!
    Pol