terug - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu terug - Reisverslag uit Zalk, Nederland van catharina Boxhoorn - WaarBenJij.nu

terug

Door: catharina

Blijf op de hoogte en volg catharina

15 Juli 2006 | Nederland, Zalk

hallo allemaal,
zoals mijn titel en mijn plaatbepaling aangeven, ben ik weer in Nederland.
Afgelopen zondag-ochtend ben ik aangekomen in Nederland, nadat ik vrijdag avond had gehoord dat ik het beste naar huis kon komen, als ik Janine nog levend wilde zien.
Toen heb ik dus een ticket geboekt, God zij gedankt dat ik zaterdag ochtend een ticket kon boeken voor zaterdag avond.
Ja, en zondag ochtend stond mijn moeder me op te wachten samen zijn we toen naar het ziekenhuis gegaan. En daar was mijn kleine nichtje. Bijzonder, verschrikkelijk om haar daar zo te zien. zo'n klein meisje die daar stil ligt.
Afgelopen woensdag avond is ze overleden. Ja, nu staat ze daar voor Gods Troon, maar we willen haar nog hier hebben, bij ons in het gezin van mijn broer en schoonzus.

Ja, ik ben blij dat ik hier ben, het verdriet kan delen met m'n familie. En ook bij Jacob en Nienke nog op de kinderen heb kunnen passen.
Toch is het raar om hier te zijn en Joanne in Zuid-Afrika, bezig met het project het verwerken van de resultaten, maken van conclusies en interpretaties.
Ik hoor daar te zijn, maar ik moet hier zijn.

Ik blijf tot 11 augustus in Nederland. Daarna ga ik weer naar Zuid-Afrika om daar eerst nog 2 weken vakantie te hebben en daarna gaan Jo en ik weer samen aan de slag!

groetjes Catharina

• 15 Juli 2006 - 10:55

Nanda:

Veel sterkte met het verwerken van jullie verdriet om Janine.

• 15 Juli 2006 - 11:23

Monique:

Veel sterkte maandag!We denken aan jullie!

• 15 Juli 2006 - 12:20

Gerlinde:

Ik wens jou, je broer en schoonzus + de rest van de familie heel veel sterkte toe met het verlies van je nichtje.

Groetjes van Gerlinde

• 15 Juli 2006 - 17:01

Marije:

Wel lief dat je mij Jo noemt.
    We denken aan je en je familie
    Marije en familie

• 15 Juli 2006 - 18:37

Jeroen:

Catharina,

dit zo te lezen, leest pijnlijk. Meid... Heel veel sterkte en Gods Zegen in deze moeilijke tijd!
    En .... welkom terug in nederland,

jeroen

• 15 Juli 2006 - 19:06

Lucindy:

he meid, ik wens jou en je fam heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Gods zegen die je altijd mag onntvagen.
    veel liefs van Lucindy

• 16 Juli 2006 - 17:21

Wynold Otto:

Lieve Catharina en familie.

Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Houd voor ogen dat Janine in goede handen is. De Heer zij met jullie.

• 16 Juli 2006 - 17:53

Gerdien:

ik heb het gehoort van je nichtje. veel sterkte en ik hoop dat God hun een nieuw kind zal schenken. veel liefs gerdien

• 16 Juli 2006 - 21:28

Albert-Jan:

Het komt hard aan als zo'n jong kind zo vroeg overlijdt, Heel veel sterkte de komende tijd met verwerken van het verdriet om Janine.

• 17 Juli 2006 - 07:29

Eline:

Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van je nichtje. We zullen voor jullie bidden.

Eline

• 17 Juli 2006 - 12:08

Berlinde:

heel veel sterkte! ik hoorde het pas vandaag...

xx berlinde

• 17 Juli 2006 - 14:41

Mieneke:

Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.
    Liefs van mij
    ik mail je nog!

• 17 Juli 2006 - 15:57

Albert:

Hoi Catharina!

Ik volg je een beetje en moest wel even slikken toen ik dit berichtje las. Sjonge, wat een verdriet, zo'n klein meisje, zo jong en nu al het einde. Vreselijk... Je weet gelukkig waar ze is, op een goede plek maar dat maakt het verdriet voor jullie niet minder... sterkte!

Groetjes van een meelevende oud- klasgenoot,

God Bless!

Albert

• 18 Juli 2006 - 20:58

Brigit:

Jeetje meid ik lees het nu net pas zijn naar zeeland geweest, wat is dat schrikken zeg!!!
    Heel veel sterkte

• 19 Juli 2006 - 20:22

Heleen:

heej catharina, ik las net je bericht...wat een triest bericht!gecondoleerd!ook voor de rest van je familie!Zo kan het in een keer anders lopen dan je van te voren had gedacht!ik wil je veel sterkte toewensen, ook wanneer je weer terug gaat naar Afrika.

liefs.

• 20 Juli 2006 - 07:11

Bart (vanuit Oxford Nog Steeds):

Hey meisjuh,
    veel sterkte met het verwerken van het verdriet om je nichtje, ik sprak Ronald van de week, en hij vertelde me het. Het is echt balen om mensen op zo'n jonge leeftijd te moeten zien gaan, maar zoals je zelf ook al zei, zij is nu bij de Vader, zonder pijn, verdriet, enz. Ik zal je waarschijnlijk pas zien als je terug komt vanuit South-Afrika, want ik zit hier nog even druk in het werk. Maar in gedachten en gebed zijn we bij elkaar.
    zoals jou kaartje zegt: met mijn gedachten ergens anders, ben ik altijd dicht bij je! of iets in die context. Ik zie je gauw weer, dikke Knuffel

• 26 Juli 2006 - 19:00

Ella:

Ik wil jullie allemaal heeel erg veel sterkte wensen met het verdriet om Janine. Ik heb al heel veel van Willemina gehoord en het is echt aangrijpend. Er zijn eigenlijk geen woorden voor om het te begrijpen.. De rest van mn familie wenst jullie ook heel veel sterkte

Liefs Ella